N-VA Aalter trekt met ervaring, jeugd en leiderschap naar de kiezer

Op 15 december 2017

Op 14 oktober 2018 trekken N-VA en CD&V in Aalter samen naar de kiezer. Ook in 2012 trokken N-VA en CD&V in kartel naar de kiezer en dat werd beloond. Maar liefst twee op de drie Aalternaren gaf zijn stem aan de kartellijst. Ook in 2018 hopen N-VA en CD&V met een sterk verhaal en het degelijk beleid van de afgelopen jaren in het achterhoofd een grote meerderheid van de Aalternaren te overtuigen.

 

In het kartel zal N-VA een prominente rol spelen. Dit zal zich in de eerste plaats vertalen in een grotere aanwezigheid op de lijst. Verder kiest N-VA Aalter ervoor om met ‘ervaring, jeugd en leiderschap’ naar de kiezer te trekken.

 

Onder het leiderschap van voorzitster Sofie Vermeersch trad N-VA Aalter steeds meer op de politieke voorgrond. De afgelopen jaren mochten we heel wat kopstukken ontvangen in Aalter en we gingen ook steeds vaker het politieke debat voor en achter de schermen aan om mee te wegen op het beleid in het belang van elke Aalternaar.

 

Ervaring is er in overvloed binnen N-VA Aalter. Huidig schepen Luc De Meyer was in 1982 voor het eerst gemeenteraadslid en is sinds 2013 OCMW-voorzitter en schepen van welzijnszaken en seniorenzaken. Sinds 2014 behartigt hij bovendien de belangen van de Aalternaren in de provincieraad. Ook onze mandatarissen Joke Meeuws en Jelle Tillieu, respectievelijk gemeente- en OCMW-raadslid, willen de ervaring die ze de voorbije legislatuur opdeden inzetten om een nog sterker programma naar voor te schuiven.

 

Met onze eigenste Meetjeslandse jongerenvoorzitter Michael Ally is ook de jeugd binnen N-VA Aalter goed vertegenwoordigd. Hij is van jongs af aan lid van de Aalterse jeugdraad en is leider bij KSA Lo-Poe. Het mag dan ook niet verwonderen dat zijn voornaamste speerpunten jeugd en participatie zijn. Michael is trouwens ook onze kandidaat voor een plaats op de lijst voor de provincieraadsverkiezingen.

 

Verder is er ook goed nieuws voor de inwoners van Knesselare en Ursel. Zij kunnen voor het eerst bij lokale verkiezingen op N-VA-kandidaten stemmen. Alvast één N-VA-kandidaat uit Knesselare-Ursel is Christoph Mouton. Christoph groeide op in Ursel, liep school in Aalter en woont nu al een hele tijd in Knesselare. Hij wil er vooral op toezien dat alle deelgemeenten hun identiteit kunnen behouden.

 

 

Onze ploeg is een ideale mix tussen ervaren mandatarissen, enthousiaste jongeren en dit alles onder het leiderschap van onze voorzitster Sofie Vermeersch. Dit geldt trouwens evenzeer voor de kandidaten die in de loop van het voorjaar voorgesteld zullen worden.

Wij hopen dan ook op de steun van de Aalternaar om het goede beleid te kunnen voortzetten en er nog meer als voorheen stevig op te wegen.

 

Het N-VA bestuur van Aalter & Knesselare

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is